Om oss

HR-AV Produkter är ett familjeföretag i andra generationen, grundat 1984. Vi arbetar med ljud- och ljusteknik och erbjuder totallösningar för alla typer av event och installationer, stora som små. HR-AV’s filosofi är att “alltid leverera felfria anläggningar med perfekt ljudkvalité”. Detta görs möjligt tack vare duktig personal och världsledande utrustning.

Inget jobb är för stort eller för litet för oss. Vi sätter kundens önskemål och kvalité i fokus. Vi har specialkometens för att hjälpa er att nå ert mål, på ett kostnadseffektivt sätt. Genom stabila samarbetspartners erbjuder vi totallösningar för ditt event. Kontakta oss för mer information om vad vi kan göra för dig.

Sedan 2008 är HR-AV Produkter också en del av Øresound Audio Group. Genom bildandet av Øresound har vi fått möjlighet att erbjuda ännu mer utrustning, till konkurrenskraftiga priser. Öresound Audio Group är resultatet av ett samarbete mellan några av Skånes främsta ljud, ljus och eventföretag. Genom ett gemensamt hyreslager, kan vi erbjuda allt som önskas – från ljud, ljus och instrument, till trivsamma festlokaler.

Namnet HR-AV Produkter kommer från grundaren; Hans Ravald – Audio Visionsprodukter.
Hans son, Daniel Ravald, driver företaget i andra generationen.

Vår ambition är att alltid ligga på topp – testa oss!

 

 

Daniel Ravald

Daniel Ravald