Utrustning

 

HR-AV Produkter säljer, installerar och hyr ut tekniklösningar för alla tillfällen.
Med utgångspunkt från Mellbystrand arbetar vi nationellt. Vi har lång erfarenhet i branschen
och garanterar ett lyckat event.

Vi hyr ut ljudanläggningar i alla storlekar – från små högtalare, till stora line-array-system.
Ladda ner vår prislista, backlinelista och hyresvillkor.

 

Av oss kan du bland annat hyra:

Högtalare för alla typer av arrangemang. Från litet till stort.

Ljus – rörligt och fast. Vi har även tross och dekorationsbelysning.

Mixerbord från Yamaha, Soundcraft och Waves.

Backline – trummor, elpiano, förstärkare m.m.

Stort utbud av mikrofoner från bl.a. Shure & Telefunken.

Liveinspelning och redigering.

Konferensteknik – bildskärmar och projektorer.

Duktiga tekniker som sätter kunden i fokus.

Yamaha
Coda
Shure

Våra mixerbord kommer från Yamaha. Alla våra mixerbord är utrustade med Dante-nätverk. Det gör det enkelt att t.ex. spela in ett band, koppla upp en Skype-konferens, eller koppla ihop flera mixerbord. Vi är Yamaha Pro Partner och erbjuder hela deras sortiment. Kontakt oss för offert.

Vi använder högtalare från det tyska företaget Coda Audio. Line-array system, point source, basar och slutsteg. Skalbara system som passar alla miljöer.

Trådlösa mikrofonsystem från Shure garanterar bra ljud. För konferenser använder vi Shure UHF-R med UR1M. Extra små och diskreta sändare som inte syns under kavajen, med headset som sitter lätt över öronen. Vi har mickar för alla typer av instrument och röster.

Vi använder bildutrustning från Black Magic Design. Allt från video-mixer till små converters av högsta kvalité. Allt för att kunna spela in och streama med högsta möjliga upplösning.

Vi värderar kvalité och använder endast världsledande utrustning. Det ställs stora krav på teknik och vår utrustning är alltid i toppskick. Hos oss kan ni hitta allt som behövs inom ljudteknik. Vi har även bildteknik, ljus, scener och tross. Yamaha’s digitala mixerbord ger oss upp till 64 kanaler och vi använder de senaste Rio D2 stageboxar. Vi använder oss även av Waves L1 och deras plug-ins. Med hjälp av Dante-tekniken kan vi även erbjuda kostnadseffektiva multitrack-inspelningar. Coda Audio line-array system garanterar jämn ljudbild i hela lokalen. Mikrofoner från Shure, DPA, Telefunken och Sennheiser levererar bästa ljudkvalitén.

 

Detta är endast ett urval av utrustning som vi har på lager. Saknar du något så kan vi garanterat fixa fram det! All utrustning finns inte med i prislistan.

 

Vi förmedlar även DJ:s och underhållning för firmafesten, bröllopet eller nattklubben. Genom vårt projekt Summer Sessions kan vi erbjuda en komplett lösning för att arrangera en konsert. Vi tillhandahåller biljettsystem, teknik, personal och artister.

 

Vi säljer regelbundet begagnad utrustning, för att kunna erbjuda det senaste till uthyrning. Följ oss på Facebook för att ta del av erbjudanden. Vill du köpa ny utrustning så representerar vi de flesta ledande märken. Kontakta oss för en offert.